Πάνω από 40 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Μπαλουτσιστάν του νότιου Πακιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ορισμένα από τα πτώματα περισυνελέγησαν απανθρακωμένα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναγνώρισή τους, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ίσραρ Ουμράνι.

Τα συνεργεία διάσωσης «χτενίζουν» την περιοχή του δυστυχήματος, που έγινε ενώ το λεωφορείο, με περίπου 48 επιβαίνοντες, βρισκόταν καθ’οδόν από την πρωτεύουσα του Μπαλουτσιστάν Κουέτα προς την νότια πόλη Καράτσι.

Ο Χάμζα Άνζουμ, αξιωματούχος της περιοχής Λασμπέλα, όπου σημειώθηκε η τραγωδιά, δήλωσε στην εφημερίδα Dawn ότι το όχημα προσέκρουσε σε πυλώνα της γέφυρας που διέσχιζε, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του σε χαράδρα.

Θανατηφόρα τροχαία συμβαίνουν συχνά στο Πακιστάν, όπου οι παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι συχνές και οι δρόμοι σε πολλές αγροτικές περιοχές σε κακή κατάσταση.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Ιούνιο, μεταξύ των οποίων 9 μέλη της ίδιας οικογένειας, μετά την πτώση επιβατικού βαν σε χαράδρα στο Μπαλουτσιστάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί